Clash Royale Savaşı Kazandıran 5 Kural

KAZANDIRAN 5 KURAL

1- Deste Düzeni

Arkadaşlar Deste inşaatın temelidir. Temel sağlam olmazsa inşaat çabuk yıkılır. Yani Deste'nizi iyi düzenlemeniz gerekmektedir. Sitemizde Hazır Desteler var. Hepsini deneyerek uygun olanları kullanabilirsiniz. Bu arada 3 alternatif deste yapabildiğinizi unutmayın.

2- Ortalama İksir Maliyeti

İyi bir destenin ortalama 3.7 ile 4.4 arasında bir ortalama iksir maliyeti olmalıdır. Eğer ortalama 3.7'den düşük ise kartlar güçsüz demektir, rakibiniz hiç zorlanmadan kartlarınızı öldürebilir, eğer ortalama 4.4'ten fazla ise habire bekleyeceğiniz anlamına geliyor. Böylelikle rakip kolayca sizin sahanıza girebilir.

3- İlk saldırma

Önceliğiniz ne olursa olsun iksir barınızın dolmasıdır. Barınız dolduktan sonra, eğer rakip saldırmadıysa saldırın. Saldırı biçiminiz önde yüksek canlı (Dev, Dev İskelet vb.) arkasından da Cadı, Prens, Yavru Ejderha ile girerek hemen 1 kulesini alırsınız. Eğer rakip saldırdıysa rakibin oynadığı kartlara göre önce savunma sonra atak yapın.
     Önceki konumda da dediğim gibi; Atağa karşı atak yapılacak büyük hatalardan biridir. Doğru olansa atağı engelledikten sonra ve iksir deposunu 7-8 doldurduktan sonra atağa geçmektir.

4- Savunma, savunma, saldırı!

Arkadaşlar bu oyunda savunma çok önemli, saldırıdan çok savunma yapmanız gerekiyor. Zaten çoğu zaman savunma sonrası da bi Kontratak gerçekleşir. Amacınız az iksir harcayarak savunmak olsun, Savunduktan sonra, rakibin iksiri kalmamış olucak, güzel bir karşı atağa geçebilirsiniz!

5- Kartları kullandığın noktaya dikkat et

Bu oyun satranç gibidir arkadaşlar, en ufak hamleniz bile oyunu kazandırıp kaybettirebilir, kartı kullanırken kullanıcağınız yere dikkat edin, örneğin İskelet Ordusu'na Dev İskelet ya da Prens atmanın hiç bir faydası olmaz, onun yerine tam ortalarına Valkür ya da biraz uzağına Cadı çok iyidir.

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »

Yorumunuz Eklenmiştir.