Clash Royale Karakterlerin Taktikleri

Yakın Dövüş Karakterlerinin Zayıf Noktası

Barbarlar, Bombacı, Mini P.E.K.K.A, Şövalye, Valkür, Prens gibi karakterlere karşı havadan ilerleyen ve havadan saldıran (Minyonlar, Yavru Ejderha vb.) karakterleri kullanmak avantajlıdır. Çünkü yakın dövüşen karakterler havadan gelen düşmana saldıramazlar. Böylece siz hasar almadan onları etkisiz hale getirebilirsiniz.

Dev ve Dev İskelet En Kısa Sürede Nasıl Etkisiz Hale Getirilir?

Dev karakterinin en zayıf noktası yavaş ilerlemesi ve sadece kulelere hasar vermesidir. Üzerinize bir Dev / Dev İskelet geldiği zaman çoklu olarak gelen karakterlerinizi kullanmalısınız. Örneğin İskelet Ordusu, Barbarlar, Minyonlar ve güçlü hasar veren Mini P.E.K.K.A Devi / İskelet Ordusunu indirmek için doğru seçim olacaktır.

Prens En Kısa Sürede Nasıl Etkisiz Hale Getilir?

Oyunun en tehlikeli ve can sıkıcı karakterlerinden biri Prens’tir. Prens hem çok hızlı hareket eder hem de çok fazla hasar verir. Eğer kulenize bir Prens saldırıyorsa ve onu engellemezseniz saniyeler içinde kulenizi yıkacaktır. Prense karşı en etkili karakterler Mini P.E.K.K.A, Barbarlar ya da İskelet Ordusudur. Mini P.E.K.K.A ile Prensi oyalarken canını azaltırken diğer kartlarınızı kullanarak etkisiz hale getirebilirsiniz.

X-Yayı, Bomba Kulesi Gibi Yapıları En Kısa Sürede Yıkma

X-Yayı gerçekten de Destansı bir karttır. Eğer rakibinizde X-Yayı varsa kendi sahasına kurarak saniyeler içinde kulelerinizi yıkabilir. X-Yayı için birden fazla kartınızı feda etmeniz gerekebilir. Uzaktan ateş eden Silahşör, Bombacı, Yavru Ejderha gibi kartları kullanarak X-Yayını ve Bomba Kulesi gibi yapıları etkisiz hale getirebilirsiniz. X-Yayının zayıf noktası ise kurulduktan 5 saniye sonra menzil almasıdır. Yani ilk 5 saniye size saldıramaz. Bu süre içinde İskelet Ordusu, Barbarlar vb. kartlarla onu etkisiz bırakabilirsiniz.

Balon Nasıl Durdurulur?

Balon en gıcık karakterlerden birisidir ağır ağır gelse de taç kulenizi saniyeler içinde yerle bir eder bir de yanına öfke büyüsü muhteşem ikili. Ama tabi ki durdurmanın bir yolu var, balon bilirsiniz dediğim gibi yavaştır bu yüzden hava saldırısı iyi bir yöntemdir. Minyon Sürüsü veya Yavru Ejderha ve Silahşör onu alt etmek için yeterlidir. Ama oldu daralıp öfke büyüsü bastı, o zaman da bina koyarak onu oyalamalısınız.

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »

Yorumunuz Eklenmiştir.