Clash Royale Hızlı Kasılma Taktikleri

Direk anlatıma geçeyim arkadaşlar.

Unutmayın ki seviye farkı aynı arenada karşılaşan kişiler arasında avantaj ya da dezavantaj sağlar.


1- Mutlaka bir klana girin, klan oluşturmayın klana adam toplamak zamanınızı alır ileri de geliştiğiniz de oluşturabilirsiniz. Klan seçimi yaparken de ister Türk ister yabancı bir klan olsun en önemli unsur klanın kalabalık olmasıdır. Bunun nedeni kalabalık bir klanda daha fazla kart istenir ve sizde bu sayede daha fazla kart bağışlayarak daha çok XP elde edebilirsiniz. Kart isteyerek gelişirsiniz ve de başkaları kart istediğiniz de (sizin kullanmadıklarınızı) bağışlayın, XP'ye çevirmiş olursunuz.

2- XP uğruna kullanmadığınız kartları yükseltmeyin. Bu size kısa vaade de hızlı XP verse de sonralarda kullandığınız kartlar için daha fazla altına ihtiyaç duyacaksınız. Bu yüzden sadece destenizde olan kartları yükseltin.

3- Sandık açımlarınızı oynama saatlerinize göre düzenleyin. En iyi saatler uyumadan hemen önce altın sandığı, gün içinde ise gümüş sandıkları açmaktır. Çünkü en az 6 saat uyursunuz, eğer uyurken gümüş sandık açarsanız 3 saat sonra açılacak ve 3 saat boyunca hiç bir sandık açılmayacak. Eğer Altın'ı açarsanız 8 saat olduğu için boş bir vakit geçmeyecektir.

4- Üst arenalara çıkmaya çalışın. Sandığınız dolmuş olsa bile sadece kupa için bile oynayın. Ne kadar üst arenalara çıkarsanız o arenalardan çıkan sandıkların içinden o kadar fazla altın ve kart çıkacaktır. Bunu bir örnekle açıklayacak olursak;

- 2. Arena olan Bone Pit‘den düşen bir altın sandığı açtığınızda size 95 – 108 altın ve 1 tanesi nadir olmak üzere 14 adet kart verecektir.
- Ancak 5. Arena olan Spell Valley‘de açılan bir altın sandıktan 161 – 184 altın ve 2 tanesi nadir olmak üzere toplamda 23 adet kart verilir.


Görüldüğü üzere üst arenalarda olmak hızlı gelişme yolunda önemli etkenlerde biri.

5- Taş (Gem)’larınızı gereksiz yere harcamayın ve mümkünse durup dururken taşlarınızı altına dönüştürmeyin. Bırakın taş olarak kalsınlar. Taşı istediğiniz zaman altına dönüştürebilirsiniz ancak altını taşa dönüştüremezsiniz. Harcamayın dememin tam açılımını da doğru yerde harcayın demek isterim. Örneğin Cadı kartını çokça kullanıyorsunuz ve sizde sadece 1 kart çıkmıştır, bu yüzden de seviye 1’dir. Levelinize göre düşüktür. Her gün değişen “Kartlar” bölümünde mutlaka bir gün Cadı olacaktır ve sizde onu alarak seviye 2 yapabilirsiniz. Destansı bir kart olan Cadı 2000 altına satın alındığından dolayı bu işlemi bu günlere kadar biriktirdiğiniz emektar taşlarınız sayesinde satın alabileceksiniz.

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »

Yorumunuz Eklenmiştir.